ONLY KEBAB

ONLY KEBAB Only Kebap

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 135 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Only Kebab. Meer weten? Ontdek meer

29 dec 2021 om 12:55 Das duur voor zo’n kleine kapsalon en de broodjes zonder frietjes
17 dec 2021 om 23:50 In a restaurant after having ordered, who would wait for 89 min to get served? Nobody: you walk away and never come back! Threw the food in the trash because I found something else to eat in the meantime. Order canceling should be possible. SCHANDE!!
14 dec 2021 om 22:24 Ik bestelde een shoarma en een hamburger zonder salade erin en de twee bestellingen gaven me salade. . slecht eten en slechte aandacht voor bestellingen?
26 nov 2021 om 1:42 De bezorger stond eerst aan een verkeerd adres, ze belde mij. Ik had mijn durum zonder groenten gevraagd, die zaten er wel in en de gerechten waren koud.
31 okt 2021 om 13:06 - kou - bijna een broodje, weinig groenten
4 okt 2021 om 0:51 Hoi ik heb mijn bestelling nog niet gekregen ik verwacht morgen voor mijn eten of mijn geld groetjes fijne avond
30 jul 2021 om 22:28 The kip durum was too pikant and the sauces were different in respect with what i ordered
8 jun 2021 om 20:46 Het eten was prima, maar het is zoals altijd: duurt veel te lang voor het eten geleverd is. Vandaag was het 1u20 wachten op ons eten.
2 jun 2021 om 4:17 Goede service bij afhalen